Καλώς ήρθατε!

Η Olympic Airlines VA είναι μία εικονική αεροπορική εταιρεία, που δημιουργήθηκε με στόχο την εξομοίωση της πραγματικής Ολυμπιακής Αεροπορίας, όταν αυτή μεσουρανούσε στην παγκόσμια αεροπορική κοινότητα.

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με κέφι και μεράκι για την εξομοίωση πτήσεων και αγάπη για την αεροπορία. Έμπειροι αλλά και νέοι εικονικοί πιλότοι, όλοι μαζί, έχουμε φτιάξει μια παρέα, διασκεδάζοντας με το χόμπυ μας, αλλά ταυτόχρονα, μεταλαμπαδεύοντας οι πιο έμπειροι, τις γνώσεις τους στους νεότερους.

Η OLY διατηρεί τον δικό της Discord server όπου τα μέλη της μπορούν να βρεθούν κάθε στιγμή, συζητώντας, διασκεδάζοντας, ή πετώντας παρέα, καθώς επίσης και να λύσουν τυχόν απορίες τους. Είναι χωρισμένη σε 2 θυγατρικές, την Olympic Airlines και την Olympic Charter.

Η πρώτη εξομοιώνει τις πραγματικές πτήσεις της OLY, ενώ η δεύτερη, παρέχει την ελευθερία πραγματοποίησης πτήσεων από και προς κάθε προορισμό. Η λειτουργία της Olympic Airlines VA δραστηριοποιείται αποοκλειστικά στο δίκτυο του IVAO, όπου πραγματοποιούνται όλες οι on-line πτήσεις.

Αν για εσάς, το όνομα Ολυμπικαή Αεροπορία υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, η παρέα μας σας περιμένει!